2013-02-28 09:45:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Túl nagy fába vágta a fejszéjét

Napi horoszkóp február 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma kitudódhat egy olyan dolog, aminek egyáltalán nem örül. Vagy azért, mert önre nézve kellemetlen, vagy éppen azért, mert olyan titokról van szó, amivel ön jobban járt volna, ha rejtve marad mások szeme előtt. Ettől függetlenül még jó is lehet ebből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az enyhe kifejezés most önről szólva, hogy szétszórt. Mintha a tenger árasztotta volna el, olyan az asztala, a munkahelye, a lakása. Sohasem késő azonban elkezdeni a rendrakást. A mai nap ilyen lehet. Csak aztán ne finnyáskodjon, hogy mit talál!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Anyagilag kedvező lehet ez a nap: kisebb-nagyobb összeghez juthat ugyanis váratlanul. Nem mintha nem dolgozott volna meg érte, de már talán le is mondott róla, vagy egész egyszerűen elfeledkezett erről a járandóságáról.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valaki előszeretettel kavargatja a munkahelyi állóvizeket. Mielőtt lelkesen belevetné magát a vélemények és indulatok forgatagába, gondolja végig: találva érzi magát? Mert, ha nem, akkor kár belekeverednie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön irigylésre méltó helyzetben van, nem csoda, ha szép számmal akadnak is irigyei. Persze lehet, hogy ugyanakkor mégis elégedetlen az önnön állapotával. De hát minden szemétdombnak van egy kakasa. És az sem kevés!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne gondolkodjon olyasmin, amire aligha talál most rögtön megoldást. Van, amit jobb az időre bízni. A párkapcsolata is valami ilyesmi lehet. Különösen így van ez, ha távkapcsolatban kénytelen élni. Ne aggódjon, lesz ez másképp is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem akarja felvállalni a véleményét, mégis úgy hozza a sorsa, hogy az nyilvánosságra kerülhet. Ha így van, bizonyára azért van így, hogy megtanuljon végre kiállni magáért és a gondolataiért. Nem lehet mindig kikerülni a harcot.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Csalódhat valakiben, meglehet egy igen közeli ismerősében. De, ha végiggondolja, hogy ez milyen jelentőséggel bír az életében, be kell látnia, hogy nem is olyan nagy a csalódás. Ha fontos önnek ez az ember, bocsásson meg neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valahogy ma nem működik önben a harci kedv, ezért könnyedén hagyja, hogy mondvacsinált ürüggyel falhoz szorítsák. Pedig, ha már ott van, nehezebb megtalálni a kitörési lehetőséget. Vegye fel a kesztyűt már az elején!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma úgy érezheti magát, mint egy science fiction film hőse. Azonban mégse higgye, hogy álmodik csupán. Csípje meg magát, és fújjon riadót, mielőtt támadnak a zöld kis szörnyek. Tán a kezdődő influenza miatt olyan ködös a világ.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma is, mint mindig fontos önnek, hogy kiálljon az igazságáért. A harcosságát már megszokták, ám egy valamivel mégis meglepheti a támadóit. A szokásosnál is higgadtabban, és ütősebben érvel. Jaj nekik! Ma aligha győzhetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre be kell látnia, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, amikor bizonyos dolgokba belekezdett. Ám még sincs visszaút. Ha a saját hitelességét nem akarja elveszíteni, akkor állnia kell a szavát. Óvja egészségét, szüksége lesz rá!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: